Pretraga sajta


Pratite nas

FacebookG+YouTube


Prijava na newsletter


     
   
Pratite nas na
ITsvet


Uslovi kupovine

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je TehnoDućan doo. Kupac robe je posetilac web shop-a koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu, ili pošalje narudžbinu, pa artikal plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave).

Putem web shopa www.tehnoducan.rs  kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.

Cene su istaknute sa PDV-om. Valuta je srpski dinar (rsd).

Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.

NARUČIVANJE

Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a  o tome će obavestiti Kupca e-mailom (telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda. Sa isporukom tih proizvoda poslaće Kupcu e-mail u predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

DOSTAVA

Dostava se vrši putem dostavne službe City Express  koja obavlja usluge transporta, nakon evidentirane uplate.
Okvirni rok isporuke je 1-3 radna dana. Uplate za porudžbine (po predračunu) koje prođu posle 14h, zbog termina preuzimanja paketa, šalju se prvog sledećeg dana. Roba se dostavlja na području cele Srbije (osim Kosova).
Rok počinje od trenutka kad TehnoDućan Shop doo primi uplatu na žiro račun Banke Intesa ili kada autorizacija kreditnih kartica bude odobrena. Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda  ili državnih praznika.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac ima pravo da traži od Kupca nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

PLAĆANJE

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima), Kupac će Prodavcu platiti platnom karticom, pouzećem prilikom dostave robe ili virmanskom uplatom.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine karticama Visa, Maestro i Master Card garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Prodavac će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, pismeno, ili na fax sa instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti zamene proizvoda, Prodavac će nadoknaditi Kupcu njegove troškove povrata robe i vrednost robe koju nije više u mogućnosti  da isporuči. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana o dana preuzimanja. Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je sledeće: popunite i pošaljite Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na office@tehnoducan.rs i nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac sa kompletnim proizvodom i računom na adresu:  TehnoDućan Shop d.o.o. Bulevar Zorana Đinđića 73; 11070 Novi Beograd.

Uz proizvod obavezno pošaljite i neoštećenu ambalažu proizvoda. Troškove transporta prilikom Jednostranog raskida Ugovora snosi kupac. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo zahtev.

POVRAĆAJ SREDSTAVA

TehnoDućan d.o.o. će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema izjave o jednostranom raskidu Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine/maloprodajnog računa.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TehnoDućan d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

OPŠTI USLOVI KUPOVINE

POVRAT / REKLAMACIJE Kupac ima pravo na reklamaciju robe u sledećim slučajevima: - isporuka robe koja nije naručena - isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu - ostali slučajevi u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Prodavac će odobriti povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, pismeno, ili na fax sa instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti zamene proizvoda, Prodavac će nadoknaditi Kupcu njegove troškove povrata robe i vrednost robe koju nije više u mogućnosti da isporuči. U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom Prodavca, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali. U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac ima pravo na jednostrani raskid Ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja/isporuke. Prilikom jednostranog raskida Ugovora neophodno je popuniti i poslati Obrazac za jednostrani raskid Ugovora na info@tehnoducan.rs.

Nakon naše potvrde o prijemu popunjenog obrasca, pošaljite popunjen Obrazac zajedno sa kompletnim neoštećenim proizvodom u originalnoj ambalaži i računom na adresu: TehnoDućan d.o.o. Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 73, 11070 Novi Beograd.

Troškove transporta prilikom Jednostranog raskida Ugovora snosi kupac.

Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen nećemo biti u mogućnosti da Vam prihvatimo zahtev. TehnoDućan d.o.o. će najkasnije u roku od 30 (trideset) dana od prijema izjave o jednostranom raskidu Korisniku vratiti iznos koji je primio po osnovu narudžbine/maloprodajnog računa, umanjen za troškove povrata robe ukoliko kupac nije sam platio troškove povrata robe.