Pretraga sajta


Pratite nas

FacebookG+YouTube


Prijava na newsletter


     

Prijavom za newsletter
prihvatate uslove date
u Izjavi o privatnosti

  
 
 


SNOM C520 CONFERENCE


SNOM C520 Konferencijski telefon sa 2 odvojiva mikrofona
42.612,00 RSD

Detaljan opis proizvoda:

Snom C520 (WiMi) je moderno i savršeno rešenje za konferencijske razgovore. Pogodan je za korišćenje u preduzećima svih veličina.
Zahvaljujući naprednoj DECT, Bluetooth tehnologiji i tri vrhunska mikrofona C520 je savršen uređaj za timske konferencije. Jedan mikrofon visokih-performansi je ugrađen u glavnoj baznoj stanici sa full-duplex zvučnicima. Još dva bežična DECT mikrofona se po potrebi mogu skinuti i slobodno stavljati ili nositi bilo gde u prostoriji.
C520 mikrofoni koriste dinamičku redukciju šuma i kontrolu prilagođene povratne sprege kako bi se obezbedio kristalno jasan HD audio prenos, čak i u prepunim ili velikim prostorijama. Mikrofoni se sinhronizuju sa baznom stanicom u realnom vremenu prema njihovoj lokaciji. Ova tehnologija omogućava korisniku slobodu kretanja bez potrebe da podiže svoj glas (priča glasno), i bez obzira na veličinu prostorije za sastanke.

Ključne karakteristike:
• 2 odvojiva bežična mikrofona sa punjačiima ugrađenim u C520
• 1 integrisani handsfree mikrofon
• Bluetooth povezivanje
• Širokopojasni audio
• Fleksibilan za upotrebu
• Omogućava povezivanje do tri C52-SP handsfree uređaja

Povezivanje je sada jedan od najvažnijih faktora. Zbog toga C520 poseduje raznovrstan Bluetooth interfejs koji omogućava lako korišćenje smart ili DECT telefona.
Da bi proširili C520 konferencijski sistem na još veće područje, iskoristite par dodatnih bežičnih C52-SP zvučnika koji se priljučuju na baznu jedinicu i opseg zvučnika i mikrofona će se značajno povećati.

Tehnodućan Shop d.o.o. se trudi da tačno i precizno opiše sve proizvode. Međutim, ne možemo garantovati da su svi artikli opisani u potpunosti i bez grešaka.